Spiral Ascension

Spiral Ascension

Reportage 13438586 | © living4media / Brandajs, Laurent | 28 images

Lionel's Brussels home has a 15 m² foundation and is packed with clever design

Despite the terrible condition of the tiny backhouse, Lionel saw the opportunity to finally become a homeowner even with his limited budget. With the help of architect Thibaut, the house has been completely reorganised and extended vertically to maximise living space, helped by a spiral staircase that transforms each floor into its own room.

Détails
N° de reportage: 13438586
Nombre d'images: 28
Texte: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographe: © living4media / Brandajs, Laurent
Architecte: Label architecture - Thibaut Rome (Partner)
Topic: Interiors
Droits disponibles: Worldwide first rights available upon request, except in BE
Droits de modèle: Non-disponible
Droits de propriété: Le droit n'est pas encore disponible. Merci de nous contacter avant utilisation.
Prix: Sur demande. Veuillez-nous contacter pour une offre personnalisée.
Commande: Contactez-nous pour vos demandes d’images en HD ou de textes svp.

Toutes les images de ce reportage (28)

N° de l'image 13438597 N° de l'image 13438596 N° de l'image 13438599 N° de l'image 13438598 N° de l'image 13438601 N° de l'image 13438603 N° de l'image 13438600 N° de l'image 13438602 N° de l'image 13438607 N° de l'image 13438604 N° de l'image 13438592 N° de l'image 13438594 N° de l'image 13438591 N° de l'image 13438590 N° de l'image 13438593 N° de l'image 13438595 N° de l'image 13438588 N° de l'image 13438587 N° de l'image 13438605 N° de l'image 13438606 N° de l'image 13438589 N° de l'image 13438610 N° de l'image 13438609 N° de l'image 13438611 N° de l'image 13438614 N° de l'image 13438612 N° de l'image 13438608 N° de l'image 13438613

Mots-clé

architecture intérieure Bois clair Bureau à la maison chambre sous les combles chambre sous les toits Contemporain Contemporaine décoration intérieure ensoleillé escalier en colimaçon extérieur façade Gain de place homestory sans personnes intérieur maison Maison de ville mansarde mini pente du toit petit Rénové Rénovée revêtement en bois

Plus de reportages de ce photographe

Brought to Light

Brandajs, Laurent | 35 images

A majestic staircase and bright interiors characterise this hidden Brussels gem

Under Reluctant Gables

Brandajs, Laurent | 28 images

Gilles' countryside home mixes Nordic simplicity with sculptural elements; BE

Red, White & Black

Brandajs, Laurent | 43 images

The industrial spirit of this loft has been softened with art and colour; BE

Soft Symmetry

Brandajs, Laurent | 47 images

Pristine lines meet joyful design elements in this skilfully renovated home; BE

;