Vertical Transformation

Vertical Transformation

Reportage 13424407 | © living4media / Brandajs, Laurent | 29 images

Pauline and Vincent's townhouse underwent a complete structural overhaul; BE

When Pauline and Vincent first decided they wanted to leave their countryside home in favour of living closer to Brussels, they were faced with the challenge of finding a place that could fit both their large family and their limited budget. They chose to buy a modest townhouse and have the internal architecture transformed to increase space and light.

Détails
N° de reportage: 13424407
Nombre d'images: 29
Texte: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographe: © living4media / Brandajs, Laurent
Architecte: Arnaud Raison / Benjamin Matlet
Topic: Interiors
Droits disponibles: Worldwide first rights available upon request, except in BE
Droits de modèle: Non-disponible
Droits de propriété: Le droit n'est pas encore disponible. Merci de nous contacter avant utilisation.
Prix: Sur demande. Veuillez-nous contacter pour une offre personnalisée.
Commande: Contactez-nous pour vos demandes d’images en HD ou de textes svp.

Toutes les images de ce reportage (29)

N° de l'image 13424408 N° de l'image 13424410 N° de l'image 13424411 N° de l'image 13424412 N° de l'image 13424413 N° de l'image 13424414 N° de l'image 13424415 N° de l'image 13424416 N° de l'image 13424418 N° de l'image 13424417 N° de l'image 13424419 N° de l'image 13424420 N° de l'image 13424421 N° de l'image 13424422 N° de l'image 13424423 N° de l'image 13424424 N° de l'image 13424425 N° de l'image 13424426 N° de l'image 13424427 N° de l'image 13424428 N° de l'image 13424429 N° de l'image 13424430 N° de l'image 13424431 N° de l'image 13424432 N° de l'image 13424433 N° de l'image 13424434 N° de l'image 13424435 N° de l'image 13424436 N° de l'image 13424437

Mots-clé

Ancien et nouveau Briques clair Contemporain Contemporaine décoration intérieure élégant escalier extérieur façade intérieur lumineuse Maison mitoyenne Mezzanine Mur de briques Mur en briques pièce d'habitation ouverte Pierres apparentes plafond avec des poutres Rénové Rénovée vitrage

Plus de reportages de ce photographe

Brought to Light

Brandajs, Laurent | 35 images

A majestic staircase and bright interiors characterise this hidden Brussels gem

Under Reluctant Gables

Brandajs, Laurent | 28 images

Gilles' countryside home mixes Nordic simplicity with sculptural elements; BE

Spiral Ascension

Brandajs, Laurent | 28 images

Lionel's Brussels home has a 15 m² foundation and is packed with clever design

Red, White & Black

Brandajs, Laurent | 43 images

The industrial spirit of this loft has been softened with art and colour; BE

;